Startpagina


Wie zijn wij ?


Bankagent


Verzekeringen


Contact


Nieuws


 
Verzekeringen
Verenigingen
Check-Up

 

brocommakelaar

 

 
Uw voertuig

Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA)

Dit is een wettelijk verplichte verzekering, en komt tussen voor de schade aan derden, door u veroorzaakt.
Ook wordt de letselschade van uw passagiers vergoed, in geval van een verkeersongeval. Zelfs als u als bestuurder in fout bent.

Maar uw voertuig is vaak een serieuze investering. Daarom is het belangrijk om deze ook op de beste manier te beschermen. Hiervoor zijn er verschillende manieren :

  • Een volledige omnium : Dit is de optimale bescherming voor uw wagen. Want naast de waarborgen die in de beperkte omnium zitten, omvat de volledige omnium ook nog de eigen schade, veroorzaakt door een ongeval, waarbij u zelf verantwoordelijk bent of wanneer uw wagen werd aangereden door iemand die onbekend is gebleven (bijvoorbeeld vluchtmisdrijf). Schade door vandalisme valt hier eveneens onder.
    Informeer bij ons naar de verschillende formules, want er zijn heel wat mogelijkheden op vlak van de afschrijving en de gewenste vrijstelling.

  • Een beperkte omnium : Deze waarborg voorziet een tussenkomst in geval van brand, diefstal (of poging tot), natuurkrachten (storm-, hagelschade), glasbraak en aanrijding met dieren.

Rechtsbijstand

Het recupereren van uw schade bij de aansprakelijke tegenpartij, uw belangen laten verdedigen door een advocaat voor de rechtbank naar aanleiding van een overtreding, juridische bijstand in geval van een discussie met de garagist, … dit zijn enkele gevallen waarvoor uw rechtsbijstandsverzekeraar kan tussenkomen.
U kunt ervoor opteren deze waarborg in uw autoverzekering te integreren, dan wel in een afzonderlijk contract bij een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar.

Bestuurdersverzekering

Wist u dat bij een verkeersongeval alle passagiers automatisch vergoed worden voor hun kwetsuren? Voor de bestuurder is dit toch wel anders. Enkel en alleen als de bestuurder niet zelf in fout is, kan men alle letselschade verhalen op de tegenpartij.
Deze extra verzekering beschermt de bestuurder tegen kwetsuren, arbeidsongeschiktheid en overlijden, ook wanneer de bestuurder in fout is.

Bijstandsverzekering

Doorgaans bestaat deze verzekering uit 2 onderdelen :
- bijstand personen voor alle leden van het gezin (bijv. wereldwijde repatriëring in geval van ongeval of ziekte).
- bijstand aan het voertuig (lekke band, …) binnen de landen van de groene kaart.


 
Onze kantoren
Beselarestraat 64a
8940 Geluwe
Tel: 056 53 14 14
kantoor Geluwe
Beselarestraat 302a
8980 Beselare
Tel: 057 46 69 34
Kantoor Beselare
Sint-Jacobsstraat 2b
8900 Ieper
Tel: 057 20 48 03
kantoor Ieper


 
Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel ( RPR Brussel – BTW BE 04039.702).
Copyright © 2019 - Kantoor svv - FSMA toelating : 046207 A-cB | Ondernemingsnummer: 0472.284.981
Sitemap I Juridische informatie I Created by ZIPWEB-d-SIGN  2019